Dé werkoutfit voor aannemers

Gepubliceerd op 3 mei 2021 om 09:40

Goede werkschoenen en de juiste werkkleding zijn er om jouw zware werk zo comfortabel mogelijk te maken. Wat zijn de populairste werkschoenen voor aannemers? Waar moet je op letten bij het aanschaffen van werkkleding? En waarom wordt het aangeraden om online jouw werkoutfit samen te stellen? Lees snel verder.

Stevige S3 werkschoenen

Als aannemer heb je te maken met verschillende klussen. De werkschoenen die hier het meest voor geschikt zijn, zijn de S3 genormeerde werkschoenen. Deze schoenen hebben een veiligheidsneus, zijn waterafstotend en hebben een anti-perforatiezool. Voor aannemers zijn deze schoenen het meest populair, omdat ze heel breed inzetbaar zijn, zowel buiten als binnen.

  • Wil jij wat meer ondersteuning van jouw voeten en enkels? Kijk dan voor hoge werkschoenen. Lage schoenen zijn comfortabeler als je veel geknield werkt.
  • Voor beroepen waar veel gelopen wordt, speelt het loopcomfort een grote rol. Door een lichte schoen te nemen, worden jouw benen en voeten minder snel moe.
  • Heb je veel te maken met elektra? Let dan op antistatische eigenschappen van jouw schoenen. Zorg voor een werkschoen met ESD-normering (zeer lage elektrische weerstand).
  • Werk je in vochtige omstandigheden? Dan is het slim om te gaan voor waterdichte werkschoenen. Ook kun je denken aan een antislip normering (SRC) voor meer grip.
  • Werkschoenen in de bouw zijn vaak voorzien van een beschermende overneus om slijtage te voorkomen.

Werkkleding

Met alleen goede schoenen ben je er nog niet. Werkkleding en PBM zijn om jouw zware klussen zo comfortabel mogelijk te maken. Bepaal wat voor soort werkbroek jij nodig hebt. Bij veel geknield werk zijn slijtvaste kniezakken aangeraden. Draag je veel materiaal mee? Let dan op een broek met veel zakken en lussen. Werkkleding vind je hier: www.werkschoenenwinkel.nl/werkkleding. Welke PBM zijn voor jouw klussen van belang? Oordoppen, veiligheidshelmen, gehoorkappen, veiligheidsbrillen of stofmaskers? Voor elke branche zijn andere vereisten, dus informeer hier goed naar bij jouw werkgever.

Online werkoutfit bestellen

Ga online eens op zoek naar een goede werkoutfit. Er zijn veel voordelen van online jouw werkschoenen en -kleding kopen. Zo is er een veel breder aanbod dan in de winkels en je profiteert vaak van leuke kortingsacties. Bovendien zijn in webshops alle maten te verkrijgen, dus niet alleen de standaard maten die je in fysieke winkels kunt krijgen. Ook heb je keuze uit alle merken en kunt op zoek gaan naar de beste prijs.

  • Altijd voorradig
  • Keuze uit alle merken
  • Ook niet-standaard maten
  • Online prijzen vergelijken
  • Online advies in werkschoenen en -kleding

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb