De grote voor- en nadelen aan het aanschaffen van een elektrische takel

Het klinkt altijd zo heerlijk als iets elektrisch wordt gemaakt. Je hoeft minder moeite te doen en het gaat allemaal automatisch. Maar sommige elektrische producten moet je ook zelf een beetje moeite in doen, anders gebeurt er niks. Een goed voorbeeld hiervan is een elektrische fiets. Maar daar gaan we het nu niet over hebben. We hebben het namelijk over een elektrische takel in het magazijn. Het klinkt ideaal dat je niets meer zelf omhoog hoeft te tillen, maar heeft het ook negatieve kanten? In deze blog belichten we beide kanten.

Lees meer »

Dé werkoutfit voor aannemers

Goede werkschoenen en de juiste werkkleding zijn er om jouw zware werk zo comfortabel mogelijk te maken. Wat zijn de populairste werkschoenen voor aannemers? Waar moet je op letten bij het aanschaffen van werkkleding? En waarom wordt het aangeraden om online jouw werkoutfit samen te stellen? Lees snel verder.

Lees meer »

Het verkopen van je kavel, wees voorbereid

Bij een verkoop kavel komt meer kijken dan men in eerste instantie denkt. Om deze reden zullen we in dit artikel kort stilstaan bij de belangrijkste punten qua voorbereiding. Hierdoor weet je zeker dat je alle informatie hebt om jouw kavel zo succesvol mogelijk te verkopen. Mocht je nog additionele informatie nodig hebben, dan is het aan te raden om contact op te nemen met een instantie die alles inzichtelijk brengt op het gebied van een kavel. Hierbij kun je denken aan een kadaster website.

Lees meer »